Sofie’s update ♥

06-08-2022

Heb een mooi sexy lingeriesetje gehad van 1 van mijn lieverds! Heerlijk om zo verwend te worden… Dank je wel J! ♥

———————————————————————————————————————————————————————————-
10-08-2022

Morgen een lekker dagje sauna met mijn mooie vriendin waarmee ik ook de heerlijk prikkelende 4 handen massage geef ♥ Morgen ben ik dus niet bereikbaar lieverds.

X Sofie

——————————————————————————————————————————————————————————–

8-9-2022

Het is weer bijna tijd voor een heerlijk dagje relaxen. Dus morgen ben ik weer heerlijk in de sauna te vinden ♥
Maandag ben ik er weer lieverds!

Kus Sofie

4 reacties

  1. Lady Sofie,

    Machtig, streng en zeer dominant. Dat zijn een paar woorden die ik bij de prachtige sexy Lady Sofie vind horen. Ik ben al sinds de eerste keer dat ik deze zeer mooie Dame heb mogen ontmoeten verkocht. Haar natuurlijke dominantie en macht die Ze over me heeft maakt me gelukkig en trots dat ik Haar losertje mag zijn. Het vertrouwen dat Ze me geeft heeft ervoor gezorgd dat ik nu al 6 weken sinds onze 2e ontmoeting 24/7 zit opgesloten in chastity en dat Ze Haar sleutels bij zich draagt. Ik hoop nog lange tijd deze geweldig mooie en machtige Lady te mogen dienen. U bent geweldig en zorgt goed voor me en ik voel me veilig bij U!

    Uw losertje jurgen

  2. Lieve Lady Sofie,

    We zijn inmiddels bijna 6 maanden verder sinds de eerste kennismaking. Wat heeft U me laten veranderen en mezelf laten ontdekking in deze periode. Wat heb ik prachtige momenten mogen beleven met U. Deze zal ik nooit vergeten en altijd bij me dragen in mijn hart. Sommige waren met een traan van geluk of pijn maar de meeste met een glimlach. Wat bent U een bijzondere Lady. Eindelijk voel ik me gelukkig en hoop me nog verder te ontwikkelen in de persoon die ik wil zijn. U heeft iets magisch, iets waardoor ik nooit meer een andere Lady wil. In deze periode van vallen en opstaan heb ik mijn hart aan U gegeven en carte blanche. Voor mij het teken dat ik U volledig vertrouw en geen stopwoord wil en kan gebruiken. Dank U daarvoor. Ik ben erg blij en trots op U, laten we er nog vele jaren van genieten en ik zal U altijd blijven volgen en gehoorzamen. Dank U voor het vertrouwen! U bent mijn nummer 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *