Do’s and don’ts

Ja lieverd, de do’s en don’ts van Lady Sofie. Zodat je weet wat je van mij kunt verwachten. Maar ook wat je niet van mij hoeft te verwachten.

Allereerst de do’s! Welke onderwerpen horen bij Lady Sofie?

‘Meesteres, dominant, fetisj, femdom, kinky, vernedering, chantage, face spitting, spanking, findom, teasing, joi edging, geile foto’s, sapioseksueel, demiseksueel, voetenlovers, 1 op 1 contact, geile video’s, persoonlijke aandacht, intiem contact, coaching, chatten, cammen, girlfriend experience, gesprek, geen taboes’

En dan de don’ts. Er is veel mogelijk maar er is een aantal zaken dat niet bij mij past:

  • Seksdates
  • Verwachten dat ik naakt in beeld kom
  • Vragen naar betaalde seks
  • Geen respect
  • Agressiviteit

Spreek je mij hiermee aan, dan stop ik ons gesprek direct. Geld wordt niet teruggestort.